Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Köp- och leveransvillkor

Minimiorder
Minimiorder är 100 kr inklusive moms.

Priser
Moms ingår i priset med f.n. 6 %.

Betalningsalternativ

 

Kortbetalning, Vi accepterar för närvarande korttyperna Visa, MasterCard/Eurocard. Kostnad: 0 kr.

 

Vi använder den senaste säkerhetstekniken för kortbetalningar på Internet. Vid köp med Visa och MasterCard/Eurocard används standarden 3D-secure som säkerställer att endast kortets rättmätige ägare kan genomföra köp på Internet Vi sparar inte dina kortuppgifter i vårt system utan skickar dessa vidare till vår betalpartner DIBS Payment Services www.dibs.se. Kommunikationen mellan Öbarna och DIBS sker med 128 bitars kryptering via SSL, Secure Socket Layer, vilket innebär att ingen obehörig kan se de uppgifter du lämnar om ditt kort.
Om du har anslutit ditt kontokort till 3D-secure så blir du överförd till din internetbank där du identifierar dig genom att ange det lösenord du valde/blev tilldelad när du ansökte om 3D-secure hos din bank. Om ditt kort inte är anslutet till 3D-secure kommer du att slussas vidare direkt till kvittot.
 
Vid frågor om 3D Secure och hur du ansluter ditt kort kan du ringa till din bankkontakt för hjälp.


Förskottsbetalning, Du betalar in pengar i förväg på vårt bankgiro nr. Efter att du skickat din order i kassan får du information på skärmen samt via E-post hur du går tillväga. Kostnad: 0 kr

 

Postförskott, Du handlar mot traditionellt postförskott och betalar när du hämtar varorna. Kostnad: 50kr

 

Leveranstid
Normal leveranstid är cirka 3 dagar. Under högsäsong kan det ta längre tid.

Leveranssätt
Vi skickar beställningar som postpaket/brev/bussgods eller med din specificerade leverantör.
Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Frakt
Fraktkostnaden för en beställning debiteras efter den faktiska vikten, detta sker automatiskt i webbutiken och kostnaden för frakten redovisas i kassan. Prissättning sker efter postens portotabell för brev och paket. Vid ordervärde överstigande 2500 kr bjuder vi på fraktkostnaden


Reklamation och returrätt
Det är alltid garanti på de produkter du köper (1 år). Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man alltid nya delar, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador. Du betalar själv returfrakten. För återbetalning - ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer.

Ångerrätt
Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. (Gäller ej vid special beställda varor) Vi följer Konsumentverkets rekommendationer se: Konsumentverket.se

Skador på paket och ej uthämtade paket
Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.
Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån., brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

Personuppgiftslagen
Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

 

 

Produkter
Drift & produktion: Wikinggruppen