Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Föreställningar som passar för teatrar, kyrkor, Folkets Hus, bygdegårdar och olika sommararrangemang

Förutom konserter och offentliga framträdanden kan Öbarna bokas för konferenser, föreningsaktiviteter, högtidsdagar och liknande. De ackompanjerar sig själva med gitarrer och dragspel, men kan också kompletteras med andra musiker av yppersta klass.

 

Här följer några omtyckta teman för spelningar:

 

Med Taube på Ängön

Ängön var 1940–43 sommarens land för Evert Taube. Huldas Karin, Eva Jarnedals mamma, var hans sångmö vid fjorden. Sångerna från denna tiden, personligt framförda och presenterade av Öbarna, gör den här föreställningen verkligt intressant.

Inbjudan till Bohuslän

En blandning av Jannes sånger och visorna från Evert Taubes Ängö-tid. Personligt, underhållande och intressant! Detta är Öbarnas mest populära föreställning.

 

Öbarna tillsammans med kör

Många körer är mycket intresserade av att på sin hemort, tillsammans med Öbarna, framföra deras repertoar. Kören får färdiga körarrangemang och Öbarnas inspelningar av sångerna att öva till. Öbarna medverkar vid övning en kväll samt tre timmar före konsert. Under konserten framför kören och Öbarna sedan var sitt set samt en gemensam avdelning.
 

Öbarna tillsammans med blåsarkvintett

Om det finns tillgång till en blåsarkvintett har Öbarna färdiga arrangemang för en dryg timmas konsert. En klangfull föreställning!

 

Janne "Sjögurkan" Magnarsson och Lars "Landkrabban" Ekberg – Med båt och låt på fiskestråt

En tidlös barnföreställning för daghem, förskolor, lågstadieskolor, bibliotek m.m.

Med roliga, lärorika och lättsjungna sånger om båtar, fisk och hav aktiveras barnen på olika sätt. I rekvisitan finns en isärtagbar båt med plats för 20 barn. Programtid: 40 minuter. Ålder: 3-8 år. Föreställningen är subventionerad med

 50% i Västra Götaland och Göteborg.

 

När livet förändras – om livets med- och motgångar

Ett livsbejakande och tankeväckande sång- och musikprogram med Eva Jarnedal. Föreställningen kan kompletteras med professionell pianist. 

Produkter
Drift & produktion: Wikinggruppen